ua en ru

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів "Каноніри" мають намір пройти французів

Незважаючи на повну перевагу, "Арсенал" не зміг виграти з потрібним рахунком в Монако і пройти далі в Лізі Чемпіонів.

17 березня, 21:45
Монако, "Луї II"
Монако - Арсенал, 0:2
Гол: Жиру, 36, Ремсі, 79
Монако:
Субашич, Фабіньо, Абденнур, Уоллас, Курзава, Моутіньо, Кондогбия, Тулалан, Дірар, Бербатов, Мартіаль
Арсенал: Оспина, Бельерин, Мертезакер, Косельні, Монреаль, Кокелен, Езіл, Касорла, Санчес, Уелбек, Жиру

Фінальний свисток відправляє Монако у чвертьфінал!

90+2 хв. Каноніри просто в штрафну вжали суперника. Але навіси дістаються захисникам.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Елдерсон виходить замість Дірара.

83 хв. Після подачі з штрафного Жиру бив, але Субашіч зумів врятувати свою команду!

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. Гіббс виходить замість Монреаля.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. Гол! Після прострілу Уолкот пробив у штангу! М'яч відскочив до Ремсі, який точно відправив м'яч за спину голкіпера!

77 хв. Захист Монако стала ще більш щільною. Через це Арсенаду доводиться грати суцільними фланговими подачами.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Відповідь від Венгера - Уолкот замість Уелбека.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Виходить Бернард, який змінює Бербатова.

68 хв. Зменшив тиск Арсенал, що явно на руку господарям.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів63 хв. Замість Коклена на полі з'явився Ремсі.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Замість Марсиаля виходить Перейра.

59 хв. За матч оборона Арсеналу забула, як виконувати свою пряму функцію. Обклали штрафну канонірів монегаски прострілами і подачами.

54 хв. Шикарно б'є Озіл з штрафного, але Субашич у красивому стрибку витягує м'яч.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів53 хв. Кондгбия грубо зносить Санчеса поруч зі своєї штрафної.

49 хв. Лондонці розуміють, що тільки граючи в атаці може вирвати свій шанс на прохід далі. Ось і атакую каноніри старанно.

Другий тайм

Перерва

45+1 хв. Ах! Уелбек накрутив захисника у штрафному Монако і прострілив і Жиру підставляв ногу, але м'яч потрапив у руки Субашича.

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів42 хв. Санчес на лінії штрафного дуже показово впав.

38 хв. Абденур зумів головою вибити м'яч після подачі і Уелбек бив з лінії штрафного, але влучив м'ячем у того ж Абденура!

Монако - Арсенал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів36 хв. ГОЛ!!! Озіл відправив м'яч у штрафну, де Жиру спробував пробити голкіпера, але Субашич спочатку впорався. До його нещастя, м'яч відскочив назад до Жиру, який відправив м'яч під поперечину!

33 хв. Уелбеку вдалося увірватися з м'ячем в штрафну, але його в останній момент випередив захисник і вибив м'яч.

28 хв. Поки що тільки через фланги і активні дії Уелбека і Санчеса приносять невелику агресію Арсеналу. Але захист Монако грає дуже зібрано.

23 хв. Після подачі з штрафного хтось з гравців ткнув м'яч головою до воріт, звідки Косельні пробив у поперечину! Правда, суддя миттю раніше свиснув офсайд.

19 хв. У канонірів щось виходить тільки у ті моменти, коли відіграється хоч один з гравців монегасків. Але це трапляється дуже рідко.

14 хв. Ну, нарешті! Подача з правого флангу і Жиру зумів пробити головою, але по воротах йому вдалося потрапити.

10 хв. За минулий час Арсеналу так і не вдалося розкрити оборону Монако.

6 хв. Природно, Арсенал бажає більше атакувати, але французи дуже щільно обороняються. Але, до їх честі, і атаки Монако виглядають небезпечними.

1 хв. З перших секунд воротар Монако Субашич почав тягнути час. Чи Не зарано?

Стартував матч

Арсен Венгер повернеться на арену, де багато років тому домагався своїх перших гучних успіхів. Після сенсаційної домашньої поразки від "Монако" з рахунком 1:3 "Арсеналу" необхідно створити справжнє диво, щоб пройти далі.

Враховуючи результат першого матчу, для загального успіху "канонірам" необхідно зробити те, що не вдавалося жодному клубу в нинішньому форматі турніру: відіграти на виїзді відставання в два м'ячі. Третій рік поспіль "Арсенал" програв вдома в першому матчі 1/8 фіналу з різницею у два голи.

В історії Ліги чемпіонів лише двом командам вдавалося пройти далі після домашньої поразки в першому матчі плей-офф - правда, всього лише мінімального: "Аяксу" (3:0 у матчі проти "Панатінаїкоса" в півфіналі-1995/96) і "Інтером" (3:2 проти "Баварії" в 1/8 фіналу сезону 2010/11)

Венгер керував "Монако" сім років (1987-1994), після чого відбув на роботу в Японії. "Монако" вийшов в 1/8 фіналу вперше за 10 років на правах переможця квартету C, однак посів друге місце у групі D "Арсенал" набрав навіть більше очок, ніж монегаски (13 проти 11).

Головний тренер "Монако" Леонарду Жардім:

"Ми готуємося до цього матчу, як і до решти. Про результат не думаємо, просто хочемо скоріше вийти на поле і показати хороший футбол. Не скажу, що "Арсенал" недооцінив нас в першому матчі, просто ми зіграли вище всяких похвал. Минула тільки перша частина цього протистояння. Ми ведемо з різницею у два м'ячі, але ця гра стане для нас найскладнішої у сезоні на даний момент"

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер:

"Монако" має істотну перевагу, але у нас є досвід, бажання та віра в свої сили. Ми приїхали сюди за перемогою. Ми повинні зіграти на повну потужність, приділивши увагу як атаці, так і в обороні. Бажання у нас є. Я впевнений у своїй команді. Звичайно, обставини проти нас, але ми зробимо все, щоб змінити ситуацію. Ми покажемо іншу гру. У першому матчі ми зазнали невдачі, і це стало несподіванкою, враховуючи нашу форму. У нас є другий шанс, і ми маємо намір його використовувати"