ua en ru

Видворений соратник Саакашвілі нелегально намагався потрапити в Україну через Молдову

Видворений соратник Саакашвілі нелегально намагався потрапити в Україну через Молдову Фото: затримання Вано Надірадзе (РБК-Україна)

Чоловік, який раніше брав участь у протестах під ВР, намагався нелегально потрапити в Україну

У Молдові при спробі нелегально потрапити в Україну в результаті спільних дій українських і молдовських прикордонників затримано видвореного раніше з України грузина Вано Надірадзе. Про це повідомляють джерела РБК-Україна.

За даними співрозмовника, 17 листопада цей громадянин Грузії був видворений із України, а вже 26 листопада він прибув до Молдови з метою подальшого незаконного потрапляння в Україну.

Зазначено, що молдовська сторона затримала Надірадзе на 72 години і відкрила кримінальну справу за спробу порушення державного кордону.

При спробі нелегального перетину державного кордону затримано громадянина Грузії Вано Надірадзе Сьогодні зранку на укр...

Опубліковано МВС України 3 грудня 2017 р.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Надірадзе був добровольцем АТО, хоча Міноборони офіційно заявили про те, що він не перебував у лавах Збройних Сил України. Він брав активну участь у протестах під Радою, пізніше про його викрадення в Києві заявив Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, 17 листопада 2017 року СБУ спільно з поліцією та міграційною службою видворили з країни групу громадян Грузії, діяльність яких "суперечила інтересам національної безпеки України".