ua en ru

МІУ схвалило 48 заяв на вакантні посади керівників 10 держпідприємств

МІУ схвалило 48 заяв на вакантні посади керівників 10 держпідприємств Фото: МІУ

Загалом на розгляд комісії було подано 86 заяв

У Міністерстві інфраструктури відбувся розгляд заяв претендентів на заміщення вакантних посад керівників 10 державних підприємств. Про це повідомили у прес-службі МІУ.

На розгляд комісії було подано 86 заяв від 72 претендентів, 48 заяв від 44 кандидатів були допущені до наступного етапу.

"Перший етап відбору кандидатів пройшов успішно. Прозорість процесу забезпечили представники засобів масової інформації, які були присутні на засіданні комісії. За 8 годин роботи нам вдалося розглянути всі заявки на участь у конкурсі. На жаль, через формальних вимог до наступного туру не пройшли деякі дуже професійні та мотивовані фахівці. Але ми занесли їх до кадрового резерву і плануємо залучити в майбутньому. Очікуємо, що Мінекономрозвитку вже найближчим часом внесе зміни до Постанови 777 і процес відбору кращих буде вдосконалений", - зазначив перший заступник міністра інфраструктури і голова комісії Володимир Шульмейстер.

Учасники, які пройшли в наступний тур відбору, до 19 червня мають підготувати і направити в комісію конкурсні пропозиції стратегічного плану розвитку підприємства, у якому хотіли б працювати. Презентація цих проектів відбудеться 23-24 червня на закритому засіданні комісії. Переможці конкурсу будуть визначатися голосуванням комісії. Якщо в ході відбору виявиться, що гідних кандидатів немає, міністерство оголосить повторний відбір.

ДП "Іллічівський морський торговельний порт"

Подали заяви та документи до них - 18 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 14 претендентів, а саме: Пархоменко В.М., Крижановський С.В., Терентьєв К.Е., Кузьменко А.М., Андрусенко А.Г., Крук Ю.Ю., Нефедов О.В., Наконечний Ю.В., Верещака М.А., Вальков О.О., Гудко Д.В., Шостак С.В., Прокоф'єв В.В., Лавріненко К.К.

ДП "Бердянський морський торговельний порт"

Подали заяви та документи до них - 4 претендента. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства одна особа, а саме:Ільїн М.І.

Державне підприємство водних шляхів "Укрводшлях"

Подали заяви та документи до них - 20 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 6 претендентів, а саме:Паладій С.В., Михайлов-Горячев С.Л., Клімов С.Т., Яворський І.Г., Діюн В.П., Щипцов О.О.

Український державний проектно-технологічний науково-дослідний інститут цивільної авіації "Украеропроект"
Подав заяву та документи до неї один претендент - Новіков К.С., якого допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства.

Державний науково-виробничий заклад авіаційного профілю "Запорізький центр льотної підготовки ім. Маршала авіації А.І. Покришкіна"

Подали заяви та документи до них - 2 претендента. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства одна особа, а саме Букрєєв А.О.

Державна авіаційна компанія "Херсон-Авіа"

Подали заяви та документи до них - 5 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 4 претендента, а саме:Бевза І.В., Мінько Є.А., Устьянцев О.М., Новіков К.С.

ЗАТ "Запорізький електровозоремонтний завод"

Подали заяви та документи до них - 12 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 8 претендентів, а саме:Грінченко В.В., Осуховський А.С., Винник О.М., Чепурний О.Л., Бондаренко В.П., Зеленський О.В., Павленко А.І., Деремедведь О.М.

ЗАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод"

Подали заяви та документи до них - 13 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 7 претендентів, а саме: Бойчук В.М., Грінченко В.В., Винник О.М., Омельченко Ю.М., Соцький А.О., Пулін О.М., Свергун О.Г.

ЗАТ "Гніванський завод спецзалізобетону"

Подали заяви та документи до них - 5 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 2 претендента, а саме: Гур'янов В.В., Поруб М.Г.

ПрАТ "Київський електротехнічний завод "Транссигнал"

Подали заяви та документи до них - 5 претендентів. З них допущено до участі у конкурсі на посаду керівника підприємства - 2 претенденти, а саме: Гур'янов В.В., Поруб М.Г.

Нагадаємо, конкурс на заміщення вакантних посад керівників 10 держпідприємств було оголошено місяць тому, наприкінці квітня.