ua en ru

МІУ оголосило конкурс на посади керівників 10 держпідприємств

МІУ оголосило конкурс на посади керівників 10 держпідприємств Фото: будівля Міністерства інфраструктури України

Міністерство інфраструктури України оголосило конкурс на посади керівників 10 підприємств. Про це повідомляє прес-служба МІУ.

"Сьогодні стартував конкурс на заміщення посад керівників 10 підприємств, що входять до сфери управління Міністерства інфраструктури України. Відомство очікує, що після його закінчення команда управлінців підприємствами транспортної галузі поповниться талановитими професіоналами, які поділяють мета Міністерства-зробити державні підприємства максимально ефективними, а також мають нульову толерантність до корупції", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, конкурс включені "Іллічівський морський торговельний порт", "Бердянський морський торговельний порт", "Укрводшлях", "Запорізький електровозоремонтний завод", "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", "Гніванський завод спецзалізобетону", "Київський електротехнічний завод "Транссигнал", "Херсон-Авіа", "Запорізький центр льотної підготовки ім. Маршала авіації А. В. Покришкіна" та "Украеропроект".

Як розповіли в МІУ, конкурс триватиме до 20 травня 2015 р. Розгляд конкурсних пропозицій та визначення переможців відбудеться 22-23 червня.

Нагадаємо, 10 квітня МІУ призначило в.о. гендиректора міжнародного аеропорту "Львів".