ua en ru

Мітингувальники звільнили будівлю КМДА

Протестувальники Євромайдану звільнили адмінбудівлі Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації (КМДА) вранці 16 лютого 2014 року.

Протестувальники Євромайдану звільнили адмінбудівлі Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації (КМДА) вранці 16 лютого 2014 року. Про це повідомляє телеканал "5 канал".

Як повідомляється, при звільненні приміщення на місці був присутній голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко (на фото).

"Результатом перемовин з опозицією та активістами протестних акцій, які перебувають зараз у приміщенні КМДА, стало компромісне рішення. Ми домовилися, що мітингувальники звільнять адмінбудівлю, аби столична влада змогла налагодити роботу у звичайному режимі для повноцінного забезпечення життєдіяльності міста. Це перший крок до врегулювання політичною ситуації, що свідчить про бажання українців мирно домовлятися", - сказав Макеєнко.

Мітингувальники звільнили будівлю КМДА

Фото: прес-служба КМДА

"Посол Швейцарії підписав акт передачі КМДА двічі: з комендантом КМДА, а потім з (головою КМДА Володимиром) Макеєнко", - повідомив "5 канал".

"Ніяких моральних і матеріальних претензій ні до кого нема", - заявив Макеєнко, коментуючи акт прийому будівлі КМДА.

Звернемо увагу, сьогодні вранці опозиція заявила про звільнення Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської та Полтавської обласних державних адміністрацій сьогодні вночі.