ua en ru

У США на мітингу Трампа помітили російські прапори

У США на мітингу Трампа помітили російські прапори Фото: мітинг у США

Цей момент зафіксувала під час виступу Трампа камера одного з телеканалів

У ході виступу президента США Дональда Трампа на мітингу в штаті Пенсільванія невідомий кинув у повітря оберемок прапорів у кольорі російського триколора. Цей момент зафіксувала камера телеканалу MSNBC, про що написав журналіст Стівен Копак у своєму Twitter.

«Під час виступу Трампа хтось підкинув у повітря оберемок російських прапорів перед камерою», - написав він.

Мітинг прихильників Трампа відбувся 29 квітня 2017 року. Його виступ приурочено до перших 100 днів президентства.

«Я щиро вірю, що перші 100 днів моєї адміністрації були найуспішнішими в історії нашої країни», - зазначав Трамп на акції.

Під час свого виступу він також торкнувся питання торгівлі, міграції, робочих місць, а також теми будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Крім того, він розкритикував американські ЗМІ, які знову назвав «брехливими».

У лютому на Конференції консервативних політичних дій (CPAC) за участю Трампа роздали прапорці в кольорі російського триколора з написом «Trump». Під час виступу американського лідера присутні на конференції стали розмахувати прапорцями, після чого організатори CPAC почали їх відбирати.

Відповідальність за акцію взяли на себе два активісти руху Americans Take Action. За словами одного з них, активістам вдалося принести на конференцію тисячу прапорців і роздати їх.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вашингтоні (США) пройшли акції протесту проти політики президента Дональда Трампа в галузі екології та зміни клімату.