ua en ru

МінЖКХ підпорядкувало міністрові кадрову службу, - Ю.Хіврич

На виконання завдання Президента України щодо роботи з кадрами, Міністерство з питань житлово-комунального господарства підпорядкувало кадрову службу міністерства безпосередньо міністрові та затвердило кадровий резерв 14 управлінь ЖКГ. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми провели роботу: по-перше, кадрову службу підпорядкували безпосередньо міністру напряму, провели роботу з усіма управліннями житлово-комунального господарства оскільки ці управління сьогодні подвійного підпорядкування. По трьом управлінням ще не надано даних, а 10 управлінь ми повернули на доопрацювання. По інших 14-ти ми затвердили кадровий резерв", - повідомив міністр.
За його словами, в кадровий резерв включено виключно фахівців "і підтримали тільки тих людей, які працювали в цій галузі, які сьогодні знають її проблеми і знають ті питання, які сьогодні треба вирішувати".
Крім того в міністерстві вважають за доцільне, щоб в відділи і управління МінЖКГ не наймалися нові працівники, а перенавчалися уже працюючі кадри з перспективою подальшого просування кадровими східцями.
"Крім того у нас є графік навчання кадрів в академії житлово-комунального господарства, а також є навчання кадрів в Академії управління при Президентові України. Ми вважаємо, що сьогодні кадри повинні знати реформу, повинні знати законодавчу базу, повинні чітко виконувати те, що направлене на реформування житлово-комунального господарства і тільки з кадрами, які можуть це питання вирішувати, ми можемо далі піти тим шляхом, який сьогодні вибраний, який вибраний державою", - додав міністр.