ua en ru

МОЗ не отримував розпоряджень щодо проведення внутрішніх розслідувань, - Шафранський

МОЗ не отримував розпоряджень щодо проведення внутрішніх розслідувань, - Шафранський Фото: Віктор Шафранський

Наразі суд обирає запобіжний захід Василишину

У Міністерстві охорони здоров'я (МОЗ) поки не отримували розпоряджень щодо необхідності проведення внутрішніх розслідувань щодо співробітників МОЗу після затримання заступника міністра Романа Василишина. Про це сьогодні під час брифінгу заявив виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо буде така необхідність, безумовно, будуть проведені внутрішні розслідування. Станом на зараз поки що ми не маємо запитів та інформації від працівників правоохоронних органів про те, що це потрібно робити стосовно інших співробітників МОЗ", - заявив Шафранський, нагадавши при цьому, що правоохоронці провели слідчі дії у кабінеті Василишина сьогодні вранці.


"Зараз ми отримуємо розпорядження про відсторонення його від посади. Відповідно, мною буде надане розпорядження про підготовку нового тимчасового розподілу обов'язків між в.о. міністра та його заступниками. Ті структурні підрозділи, які курував Василишин, будуть передані у тимчасове підпорядкування або мені, або заступникам міністра",- додав Шафранський.

За його словами, зараз продовжується засідання суду, який має обрати запобіжний захід для Василишина.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України усунув від виконання службових обов'язків заступника міністра охорони здоров'я України Романа Василишина, затриманого на хабарі.