ua en ru

Мін'юст внесе на розгляд Кабміну закон про зміни в роботі НАПК

Мін'юст внесе на розгляд Кабміну закон про зміни в роботі НАПК Фото: Мін'юст внесе на розгляд Кабміну закон про зміни в роботі НАПК

Мін'юст внесе закон про зміни в роботі НАПК на розгляд Кабміну 5 квітня

У наступну середу, 5 квітня, Міністерство юстиції внесе на розгляд Кабінету Міністрів України закон про зміни в роботі Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК). Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко журналістам у п'ятницю, 31 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я планую внести законопроект (про зміни у функціонуванні НАПК,- ред.) в наступну середу",- повідомив Петренко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство юстиції за дорученням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана почало розробку законопроекту про внесення змін у закон про діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК). Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту.

"Цей законопроект забезпечить нормування праці НАПК і дасть можливість провести конкурси на керівні посади цього органу", - повідомили у відомстві.

У Мін'юсті відзначили, що розроблені зміни повинні забезпечити повне перезавантаження НАПК і швидке проведення конкурсного відбору керівництва агентства.