ua en ru

За минулу добу на Донбасі загинув один український військовий, - Міноборони

За минулу добу на Донбасі загинув один український військовий, - Міноборони Фото: Олександр Мотузяник (mediarnbo.org)

Усього за добу в зоні АТО зафіксовано 18 ворожих обстрілів

Протягом минулої доби, 23 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі загалом зафіксовано 18 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків, унаслідок чого загинув один український військовий. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, поранених немає. Інцидент стався на Луганському напрямку під час ворожого обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на Луганському напрямку бойові дії велися на Бахмутській трасі - в Кримському та Новотошківському: всього сталося чотири ворожі обстріли, в усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Своєю чергою на Донецькому напрямку окупанти активізувалися після 18:00, а головною "гарячою точкою" вчора була Авдіївка, хоча неспокійно було по всій лінії фронту. Всього на Донецькому напрямку сталося 10 ворожих обстрілів.

Крім того, на Маріупольському напрямку в другій половині дня окупанти здійснили чотири обстріли на ділянці фронту Павлопіль - Широкине: противник застосовував тільки легке озброєння; в усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики обстріляли житлові будинки селищ Зайцеве і Гранітне Донецької області.