ua en ru

Бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого і Гранітного

Бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого і Гранітного Фото: наслідки обстрілів у зоні АТО (facebook.com/ato.news)

Ніхто з місцевих мешканців не постраждав

Підтримувані Росією бойовики обстріляли житлові будинки селищ Зайцеве і Гранітне Донецької області. Про це з посиланням на дані української сторони СЦКК повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що 22 вересня близько 21:30 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних Сил України в районі населеного пункту Зайцеве-Північне під вогонь противника також потрапили його житлові квартали.

"Унаслідок обстрілу НЗФ ОРДО з ручних протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї пошкоджено дах житлового будинку по вулиці Майорська, 27. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав", - йдеться в повідомленні.

А з 21:30 до 21:50 п'ятниці, за даними відомства, під час обстрілу з боку НЗФ ОРДО позицій сил АТО в районі населеного пункту Гранітне (Маріупольський напрямок), під вогонь потрапили житлові квартали зазначеного населеного пункту.

"Унаслідок обстрілу з крупнокаліберних кулеметів НЗФ ОРДО від запалювального боєприпасу загорівся житловий будинок по вулиці Куїнджі, 18. Пожежу вдалося локалізувати силами місцевих жителів. Ніхто з цивільного населення не постраждав", - доповіли в штабі АТО.

НЗФ ОРДО ОБСТРІЛЯЛИ ЖИТЛОВІ КВАРТАЛИ СЕЛИЩА ЗАЙЦЕВЕ ТА ЖИТЛОВІ БУДИНКИ ГРАНІТНОГО Українська сторона СЦКК повідомляє: 22...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 вересня 2017 р.

Як повідомляється, в обох постраждалих населених пунктах спостережна група української сторони СЦКК уточнює інформацію щодо остаточних наслідків обстрілу бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики вчинили провокацію проти цивільних біля блокпосту на Донбасі.