ua en ru

За минулу добу на Донбасі бойовики 12 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За минулу добу на Донбасі бойовики 12 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: українські військові сили в АТО (facebook.com/ato.news)

У відповідь українські військові 8 разів застосовували зброю на ураження противника

Минула доба на Донбасі пройшла без особливих змін, бойовики продовжили поодинокі обстріли позицій української армії на всіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

У цілому, незаконні збройні формування на Донбасі 12 разів порушили режим тиші, у відповідь українські військові 8 разів застосовували зброю на ураження противника. Один військовослужбовець сил АТО отримав поранення.

"На Донецькому напрямку під вогонь ворожих гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в кінці доби потрапили наші опорні пункти поблизу Авдіївки і шахти "Бутівка", - повідомили в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 22.10.2017 РОКУ. Минула доба у р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 жовтня 2017 р.

Крім цього, на цьому напрямку бойовики з протитанкових гранатометів і озброєння БМП більше години били на підступах до Кам'янки.

Тим часом на Приморському напрямку НЗФ застосовували великокаліберні кулемети неподалік Широкіно і Старогнатівки, а гранатомет - поблизу Водяного.

На Луганському напрямку бойовики ввечері, протягом півтори години, обстрілювали з 82-міліметрових мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів українських військовослужбовців в районі Кримського.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі блокують відкриття КПВВ "Золоте".