ua en ru

Бойовики блокують відкриття КПВВ "Золоте"

Бойовики блокують відкриття КПВВ "Золоте" Фото: новини АТО

Бойовики ускладнюють гуманітарну ситуацію, блокуючи відкриття КПВВ "Золоте"

Бойовики блокують відкриття КПВВ "Золоте" через лінію дотику, чим ускладнюють гуманітарну ситуації на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє: контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Золоте" поблизу міста Попасна з 20 жовтня 2017 почав свою роботу в штатному режимі в 7 годин ранку. Разом з прикордонниками, з боку території підконтрольній уряду України пасажиро-транспортний потік людей і транспортних засобів через КПВВ в обох напрямках (до населених пунктів, розташованих у так званій "сірій" зоні) забезпечують працівники фіскальної служби і національної поліції. Поряд з КПВВ "Золоте" розміщена і здійснює патрулювання наглядова група української сторони СЦКК", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що представники бойовиків звернулися до моніторингової місії ОБСЄ і поінформували, що на сьогодні вони не готові відкрити КПВВ зі свого боку у зв'язку з технічними обставинами.

За словами заступника керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Клименка, який 20 жовтня 2017 був присутній на відкритті КПВВ "Золоте", офіційних роз'яснень від ОРДЛО не надходило, проте неофіційно їх представники звернулися до моніторингової місії ОБСЄ і поінформували, що на сьогодні вони не готові відкрити КПВВ зі свого боку у зв'язку з технічними обставинами та незадовільним станом асфальтового покриття", - йдеться в повідомленні

НЗФ ОРЛО БЛОКУЮТЬ ВІДКРИТТЯ КПВВ «ЗОЛОТІ» ЧЕРЕЗ ЛІНІЮ ЗІТКНЕННЯ, ЧИМ УСКЛАДНЮЮТЬ ГУМАНІТАРНУ СИТУАЦІЮ НА ДОНБАСІ Українс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики за станом на 18:00 суботи здійснили 5 обстрілів в зоні антитерористичної операції на Донбасі, в результаті чого один український військовослужбовець отримав поранення.