ua en ru

За минулу добу бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі

За минулу добу бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі Фото: бойовики 2 травня двічі обстріляли українських військових

Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною

Проросійські бойовики на Донбасі у понеділок, 2 травня, двічі порушували режим припинення вогню в зоні антитерористичної операції (АТО), погоджений контактною групою зі врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною. Однак з початку доби бойовики проросійських бандформувань двічі порушили режим повної тиші", - йдеться в повідомленні.


Вранці бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі Луганського на горлівсько-світлодарській дузі.

Близько полудня були обстріляні опорні пункти сил АТО біля Невельського (на Донецькому напрямку) - з боку окупованого населеного пункту Старомихайлівка із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів по українських захисниках було випущено близько двох десятків мін.

Нагадаємо, 30 квітня 2016 року у зоні проведення АТО на Донбасі в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще 7 були поранені.