ua en ru

За минулу добу бойовики активізувалися на донецькому напрямку, - ІС

За минулу добу бойовики активізувалися на донецькому напрямку, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

На деяких дільницях "лінії фронту" були зафіксовані бойові зіткнення

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська на Донбасі зосередили обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів на Донецькому напрямку. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Так, згідно з інформацією, бойовики вели обстріл з 120-мм мінометів і 122-мм артилерії в районі н. п. Новогригорівка, Гранітне, Березове, Богданівка, Степове, Славне і Новомихайлівка. Також в районі н. п. Мар'їнка, Красногорівка, Піски бойовики також використовували 120-мм міномети, поєднуючи з вогнем 82-мм мінометів і АГС-17.

"У районі Єленівки та Докучаєвська недавно перекинуті артилерійські підрозділи терористів ведуть пристрілювальний вогонь, на передовій і в "нейтральній смузі" фіксуються коригувальники артилерійського вогню бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі н. п. Опитне, Водяне і південніше Авдіївки також оперувало кілька бронегруп бойовиків.

"Противник прицільно вів обстріли позицій сил АТО з танків і БМП, кілька разів відкривали стрілянину і БТРи бойовиків. Зафіксовані місця постійної дислокації даних бронегрупи терористів - Спартак, Ясинувата і західна частина Київського району Донецька (селище Веселе і вулиця Стратонавтів)", - зазначили в ІС.

Також бойовики активно вели обстріли позицій сил АТО в районі Авдіївки, н.п.Луганске, Камишуваха і Золоте.

"З 122-мм гармат противник вів обстріли н.п. Кримське. З РСЗО БМ-21 "Град" обстріляні н. п. Тошківка і Новотошківка. З району Веселої Гори по позиціям та об'єктам в районі н. п. Щастя бойовиками наносилися удари з 120-мм мінометів і АГС-17 ", - додав Тимчук.

Відзначається, що в районі н. п. Обільне зафіксовано підрозділ військовослужбовців ЗС РФ, замаскованих під місцеве "ополчення" (близько 50 чол.), при 6-й БТР-80 і 2-х КамАЗ типу "Мустанг".

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении прошедших суток российско-террористические войска н...

Posted by Dmitry Tymchuk on 15 червня 2015 р.

Нагадаємо, увечері 15 червня бойовики близько 30 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.