ua en ru

За минулу добу бойовики 57 разів порушили режим тиші в зоні АТО

За минулу добу бойовики 57 разів порушили режим тиші в зоні АТО Фото: бойовики продовжують порушувати режим тиші

Бойовики не припиняють використовувати заборонену артилерію і міномети

За минулу добу бойовики 57 раз обстріляли позиції українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільш напружена ситуація була на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 44 ворожих обстрілів. Бойовики обстріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї позиції Збройних сил України поблизу Талаківки, Павлополя, Гранітного, Красногорівки і Мар'їнки, а по Водяному, Лебединському та Широкіно застосували вогонь ствольної артилерії калібрів 122 мм та 152 мм, а також мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

На Луганському напрямку з боку ворога відбулося 10 випадків порушення режиму припинення вогню. Бойовики відкривали вогонь в районах Попасної і Оріхово з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в Новозванівці і Кримському підрозділи ЗСУ були обстріляні з мінометів калібру 120.

На Донецькому напрямку відбулося 3 обстріли сил АТО. Зокрема, в Авдіївці противник вів вогонь з гранатометів, а в Верхньоторецькому - з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї і мінометів калібру 82 мм.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 19 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 57 разів ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона в контактній групі з ситуації на Донбасі зажадала від бойовиків повернути контроль над Дебальцеве Донецької області.