ua en ru

За минулу добу бойовики 25 разів порушили режим тиші, - штаб АТО

За минулу добу бойовики 25 разів порушили режим тиші, - штаб АТО Фото: бойовики продовжують порушувати режим тиші

В районі Новозванівки бойовики відкрили вогонь з БМП

За минулу добу бойовики 25 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 9 порушень режиму тиші. Під обстріл з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї потрапили Новоолександрівка, Новозванівка та Станиця Луганська. З БМП окупанти обстріляли українських захисників населених пунктів Новозванівка і Новоолександрівка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 8 порушень режиму тиші. В районі Мар'їнки, Талаковки, Старогнатівки, Широкіного і Водяного бойовики вели вогонь із стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілу. Окупанти з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки і Верхньоторецького. Також за Авдіївці окупанти відкривали вогонь з міномета 82-го калібру, а з Новгородського вели вогонь з БМП і зенітної установки.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 29 вересня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 раз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 вересня 2016 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 27 вересня 2016 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.