ua en ru

Для забезпечення у 2011 р. житлом інвалідів ВВВ І групи Мінрегіонбуд на сьогодні отримав 40 млн грн, - Близнюк

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на виконання відповідних доручень Президента України Віктора Януковича та уряду України продовжує працювати над забезпеченням житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни І групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла, повідомляє прес-служба міністерства

Як прокоментував перебіг реалізації цієї програми міністр Анатолій Близнюк: "Вже у поточному році ми плануємо повністю вирішити питання забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни І групи, які заходилися на квартирній черзі на 1 січня 2010 року. Кошти у обсязі 40 мільйонів гривень вже надійшли до Мінрегіону".
За словами Близнюка, міністерство щойно завершило створення фінансової мережі із 63 розпорядників коштів нижчого рівня. Також уже затверджено Порядок використання цих коштів. Державна служба з питань інвалідів та ветеранів, а також органи виконавчої влади уточнили кількість інвалідів у областях та включили до відповідних списків 180 осіб. Зараз Мінрегіонбуд укладає угоди з розпорядниками коштів нижчого рівня на закупівлю квартир.