ua en ru

Мінрегіонбуд узгоджуватиме свою діяльність з регіонами, - Близнюк

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відтепер діятиме, узгоджуючи свої плани з регіонами. Про це очільник Міністерства Анатолій Близнюк заявив на розширеному засіданні колегії, що відбулося днями в Мінрегіонбуді за участі голів місцевих рад, представників облдержадміністрацій, бізнесу, експертів та членів громадських організацій. Про це повідомляє прес-служба Міністерства

"Я пропоную усім головам облдержадміністрацій та мерам використовувати Міністерство як спільну комунікативну платформу, щоб ми будували тактику і стратегію розвитку, ґрунтуючись на специфіці, потребах та досвіді всіх територій. Адже кожен регіон має конкретні здобутки, та напрацьовані успішні практики, які можуть використати інші", - сказав міністр.

Також він зауважив, що запорука розвитку всіх сфер відповідальності Міністерства - тісна співпраця влади, соціально відповідального бізнесу та ініціативи громадян. Міністр також окреслив інші пріоритетні напрямки діяльності Мінрегіонбуду на 2012 рік. У галузі регіонального розвитку це гармонійний розвиток регіонів шляхом напрацювання нормативної бази, системного удосконалення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування і поглиблення їх взаємодії.