ua en ru

Мінрегіон заявляє про злом свого сайту

Мінрегіон заявляє про злом свого сайту Джерело фото:nypost.com

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства заявляє про злом свого офіційного сайту вчора ввечері. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"Інформаційне повідомлення під назвою "Росія починає постачання електроенергії та вугілля в Україну", яка пізно ввечері 26 грудня з'явилася на сайті Мінрегіону України, є наслідком втручання в роботу сайту міністерства ззовні", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, в фейковом повідомленні говорилося, що Президент Росії Володимир Путін розпорядився розпочати поставки вугілля та електроенергії в Україну, не чекаючи передоплати з боку України.

Мінрегіон повідомив, що не володіє і не розповсюджує інформацію щодо поставок енергоресурсів в Україну з інших країн, оскільки дане питання у сфері компетенції іншого міністерства.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко заявив про розблокування поставок вугілля та електроенергії в Україну. При цьому Президент не уточнював, чи будуть поставлятися енергоресурси з Росії чи інших країн.