ua en ru

Мінрегіон оприлюднив порядок узгодження схем теплопостачання населених пунктів з населенням більше 20 тис. жителів

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оприлюднило проект наказу "Про затвердження порядку погодження Мінрегіон схем теплопостачання населених пунктів з кількістю жителів понад 20 000 чоловік і регіональних програм модернізації систем теплопостачання". Текст проекту наказу опубліковано на офіційному сайті Мінрегіону.

Так згідно з порядком, схеми теплопостачання населених пунктів з числом жителів 20 тис. чоловік і регіональні програми модернізації систем теплопостачання, оформлені в установленому порядку, подаються замовником (місцевими державною адміністрацією або органом місцевого самоврядування) на розгляд і узгодження в Минрегиона разом з експертним висновком не пізніше, ніж за місяць до його розгляду на засіданні комісії Мінрегіону.

Після розгляду схеми комісією і відсутності зауважень до неї складається протокол, Мінрегіон, не пізніше, ніж на п'ятий робочий день, після затвердження протоколу направляє замовникам узгоджені схеми теплопостачання.