ua en ru

Міносвіти презентувало "технологічну" українську школу

Міносвіти презентувало "технологічну" українську школу Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна, Віталій Носач)

У МОН презентували інноваційні рішення для освітнього простору

У Міністерстві освіти України представили сучасні меблі, обладнання та інноваційні рішення для освітнього простору. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

"Парти і стільці, які формують правильну поставу, інтерактивні дошки, яскраві кольори і малюнки на стінах. Такою буде нова українська школа", - повідомив Гройсман.

Він зазначив, що в Міносвіти презентували інноваційні рішення для освітнього простору.

"Тут все яскраве і технологічне, навчання тісно переплетено з грою. Впевнений, що дітям сподобається, особисто я в захваті", - зазначив прем'єр.

Як виглядає "Нова українська школа"

Парти та стільці, які формують правильну поставу, інтерактивні дошки, яскраві кольори та малюнки на стінах. Такою буде нова українська школа. У Міносвіти презентували сучасні меблі, обладнання та загалом інноваційні рішення для освітнього простору. Тут все яскраве та технологічне, навчання тісно переплетене з грою. Впевнений, що дітям сподобається, особисто я в захваті!

Опубліковано Volodymyr Groysman 15 квітня 2018 р.

Напомним, 4 апреля Кабінет міністрів України утвердил выделение почти 1 млрд гривен на обеспечение качественного и современного образования в рамках концепции "Новая украинская школа".