ua en ru

Міноборони РФ відзвітувало про повернення військ в місця постійної дислокації

Об'єднання та військові частини Південного військового округу після планового бойового навчання на полігонах і міжвидових центрах в Ростовській області повертаються в пункти постійної дислокації.

Об'єднання та військові частини Південного військового округу після планового бойового навчання на полігонах і міжвидових центрах в Ростовській області повертаються в пункти постійної дислокації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони Росії.

"В даний час підрозділи здійснюють марші комбінованим способом, своїм ходом і залізничним транспортом, у пункти постійної дислокації", - повідомили в управлінні.

Після повернення до місця постійної дислокації війська приступлять до планового обслуговування техніки і озброєння, а також до її переводу на осінньо-зимовий період експлуатації. Крім того, пройде підготовка навчально-матеріальної технічної бази до зимового періоду навчання, який почнеться 1 грудня.

"У літньому періоді навчання з'єднання і військові частини відпрацювали весь комплекс заходів щодо бойового злагодження підрозділів, а також практичної підготовки командирів з управління штатними та доданими підрозділами при виконанні навчально-бойових завдань", - повідомили в Міноборони.

Нагадаємо, напередодні Президент Росії Володимир Путін віддав наказ міністра оборони Сергія Шойгу приступити до повернення військ, які проходили літні навчання у Ростовській області, до місць постійної дислокації.