ua en ru

У Міноборони розповіли, коли в зону АТО надійдуть комплекти зимового одягу для військових

У Міноборони розповіли, коли в зону АТО надійдуть комплекти зимового одягу для військових Фото: український військовий (Агєєв Андрій/УНІАН)

В першу чергу комплектами зимового одягу забезпечать військових в АТО

У Міністерстві оборони України розповіли, коли військовослужбовці в зоні проведення антитерористичної операції отримають комплекти зимового одягу. Про це розповів заступник начальника Центрального управління речового забезпечення тилу ЗСУ Дмитро Кузнєцов, повідомляє прес-служба Мінборони.

"Виходячи з наявного обсягу речового майна, сьогодні вже розпочато підвезення та видачу зимової форми одягу військовослужбовцям. В цілому, повністю забезпечити Збройні сили України зимовою формою планується до кінця вересня", - заявив він.

За словами Кузнєцова, в першу чергу комплектами зимового одягу планують забезпечити військових, задіяних у виконанні завдань в районі АТО, відновленні боєздатності військ, після чого перейдуть до забезпечення зимової формою військ в пунктах постійної дислокації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр оборони України Степан Полторак впевнений, що коштів у державному бюджеті на 2018 року вистачить на переозброєння Збройних сил України.