ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Вчора бойовики 31 раз обстрілювали позиції українських військових на Донбасі

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 5 вересня 2018 року, загинув один український військовий, ще троє отримали поранення. Про це у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Максим Праута.

Як повідомили у Міноборони, вчора бойовики 31 раз обстрілювали позиції українських військових на Донбасі. Зокрема, на Луганському напрямку було зафіксовано 13 обстрілів, на Донецькому напрямку - 18. Українські військові 9 разів відкривати вогонь у відповідь.

"На превеликий жаль, під час ведення бойових дій протягом минулої доби один військовослужбовець об’єднаних сил загинув, ще троє отримали поранення різних ступенів важкості", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора бойовики обстріляли українські позиції в районі Красногорівки, внаслідок чого згоріли два будинки.

Також повідомлялося, що бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Зокрема, 4 вересня проросійські бойовики обшукали автомобіль місії ОБСЄ на Донбасі, що патрулював у районі населеного пункту Кремінець.