ua en ru

У Красногорівці через обстріли згоріли два житлові будинки, - ООС

У Красногорівці через обстріли згоріли два житлові будинки, - ООС Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Вчора бойовики 31 раз обстрілювали українські позиції на Донбасі

У Красногорівці (Донецька область) через обстріли з боку проросійських бойовиків згоріли два житлові будинки. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил у Facebook.

Як зазначається, за добу, 5 вересня, проросійські бойовики 31 раз обстрілювали українські позиції на Донбасі, застосовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

"5 вересня у Красногорівці внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації трапилась пожежа, згоріли два житлові будинки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що внаслідок бойових дій у районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) на Донбасі 5 вересня загинув один військовий, ще трьох поранено.

Також зазначалося, що військові частини і правоохоронні органи в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) знаходяться в постійній бойовій готовності. Ситуація на лінії зіткнення і на підконтрольних територіях Донбасу залишається повністю контрольованою.

Зазначимо, за інформацією глави Нацполіції Сергія Князєва, Росія озброює бойовиків на Донбасі зброєю, захопленою в українських військових частинах під час анексії Криму.