ua en ru

Бойовики обшукали автомобіль місії ОБСЄ на Донбасі, - штаб

Бойовики обшукали автомобіль місії ОБСЄ на Донбасі, - штаб Ілюстративне фото (facebook.com/oscesmm)

Бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів місії ОБСЄ на Донбасі

Проросійські бойовики обшукали автомобіль місії ОБСЄ на Донбасі, що патрулював у районі населеного пункту Кремінець. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

"4 вересня бойовики збройних формувань РФ надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районі населеного пункту Кремінець, тільки здійснивши огляд їхнього автомобіля, що суперечить мандату місії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Красногорівці (Донецька область) через обстріли з боку проросійських бойовиків згоріли два житлові будинки.

Зазначимо, 2 вересня проросійські бойовики обшукали автомобіль місії ОБСЄ, що проводив моніторинг в районі Ясинуватої (Донецька область).

Додамо також, що спостерігачам місії ОБСЄ відмовили у доступі до інформації про постраждалих від вибуху в Донецьку 31 серпня 2018 року, в результаті якого загинув ватажок так званої "Донецької народної респубили" Олександр Захарченко.