ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про одного загиблого і двох поранених військових на Донбасі

У Міноборони підтвердили інформацію про одного загиблого і двох поранених військових на Донбасі Фото: військові (mil.gov.ua)

Бойовики 45 разів обстрілювали українські позиції

У районі проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 15 травня 2018 року, загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"В результаті ворожих обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, загинув один наш захисник, 1985 року народження. Ще двоє наших захисників були поранені в результаті ворожих обстрілів. Стан здоров'я військовослужбовців оцінюється як задовільний", - зазначив він.

Як повідомив представник Міноборони, за минулу добу, 15 травня 2018 року, бойовики 45 разів обстрілювали українські позиції, військовослужбовці Збройних сил України 25 разів відкривали у відповідь вогонь.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявляв, що вогонь у відповідь також є порушенням домовленостей про припинення вогню на Донбасі.