ua en ru

Міноборони оголосило тендер на закупівлю речей для ЗСУ на зібрані благодійні кошти

Міністерство оборони оголосило тендер на закупівлю речей для Збройних сил України на зібрані з допомогою благодійності 111,1 млн грн.

Міністерство оборони оголосило тендер на закупівлю речей для Збройних сил України на зібрані з допомогою благодійності 111,1 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"За інформацією тилу Збройних сил України, за напрямом речового забезпечення на кошти, що надійшли як благодійна допомога на матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України в сумі 111,1 млн грн, проводиться процедура закупівлі... Мішки спальні... 15,2 млн грн, шоломи пулезащитные (кевларові)... 19 млн грн, флотська форма одягу... 5 млн грн, постільні приналежності 9,1 млн грн, комплект польової форми одягу і взуття... 37,2 млн грн, черевики з високими берцями... 12,3 млн грн, комплект льотно-технічного обмундирування 3,8 млн грн, черевики з високими берцями 3,3 млн грн, для забезпечення підрозділів територіальної оборони 2,7 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за станом на 30 травня 2014 р. Збройними силами України отримано від підприємств-виробників і передані військовослужбовцям, які виконують завдання у певних районах, 9 тисяч спальних мішків.