ua en ru

Міноборони не використало близько 4 млрд гривень, виділених на тилове забезпечення, - Матіос

Міноборони не використало близько 4 млрд гривень, виділених на тилове забезпечення, - Матіос Фото: Анатолій Матіос

Загалом було виділено 21,5 млрд гривень

Міністерство оборони України не використало близько 4 млрд гривень, виділених на тилове та матеріально-технічне забезпечення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Мушу про це написати. Станом на 19.12.2016 Міністерством оборони України з виділеного на рік фінансового ресурсу за загальним фондом на тилове та матеріально-технічне забезпечення в сумі 21,5 млрд гривень, не використано близько 4 млрд гривень. Це складає біля 18,5%", - йдеться у повідомленні.

Крім того, він додав, що на майже 1,4 млрд гривень департаментами Міноборони навіть зобов’язання не взято. За словами Матіоса, 300 млн гривень з цієї суми передбачається на закупівлю та будівництво житла для військовослужбовців.

"Аналогічно не використані кошти на ремонт військових об’єктів - 200 млн гривень, харчування та речове забезпечення - 200 млн гривень, закупівлю і розвиток озброєння та військової техніки - 200 млн гривень, забезпечення зв’язком - 100 млн гривень", - повідомив він.

Про вічний армійський синдром генерала Павловського Мушу про це написати. Станом на 19.12.2016 Міністерством оборони Ук...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 23 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій підписав державний бюджет-2017.