ua en ru

У Міноборони Бельгії повідомили про захованих в рукавичках детонаторах у терористів

У Міноборони Бельгії повідомили про захованих в рукавичках детонаторах у терористів Фото: бельгійська поліція розповсюдила фото передбачуваних виконавців терактів

За даними бельгійської поліції, до вибуху в аеропорту Брюсселя мали відношення три людини

Двоє передбачуваних виконавців терактів в аеропорту Брюсселя носили по одній рукавичці, в яких могли бути заховані детонатори. Про це повідомляє видання HLN з посиланням на джерело в Міноборони Бельгії.

"Цей детонатор - механізм, за допомогою якого ви можете підірвати бомбу, - є електронною кнопкою, яка з допомогою дроту з'єднується з вибухівкою", - розповів він.

Напередодні поліція розповсюдила фото з камери спостереження в аеропорту Брюсселя з передбачуваними виконавцями теракту. На ньому зображені троє чоловіків, везуть валізи на візок для багажу. У двох з них на руках одягнута по одній рукавичці.

У Міноборони Бельгії повідомили про захованих в рукавичках детонаторах у терористів

Фото: передбачувані виконавцями теракту (АР)

Нагадаємо, 22 березня в Брюсселі прогриміла серія вибухів. Два вибухи сталися в залі вильоту аеропорту "Завентем", також бомби вибухнули на станції метро "Маальбек". В результаті вибухів, за офіційними даними, загинула 31 людина і ще близько 250 були поранені.