ua en ru

Міноборони Вірменії пообіцяло покарати беруть участь в акції протесту військових

Міноборони Вірменії пообіцяло покарати беруть участь в акції протесту військових Фото: протести у Вірменії (twitter.com-LexxLoki)

Військові не повинні бути причетними до політики

Міністерство оборони Вірменії обіцяє покарати солдатів, які приєдналися до протестувальників, які 11 день поспіль продовжують вимагати відставки прем'єр-міністра, колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони Вірменії.

Зокрема, як заявили в міністерстві, дії військових "не тільки розглядаються як порушення порядку у військовій частині... але і грубо порушують фундаментальний принцип демократії, згідно з яким військові не повинні бути причетними до політики".

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 23 квітня тисячі антиурядових протестувальників в Єревані 11 день поспіль проводять акції з вимогою відставки прем'єр-міністра, колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна. До них присоединились кілька десятків військових.

В столиці Вірменії вранці паралізовано рух на низці центральних вулиць. Крім того, сотні демонстрантів блокують вулиці і перекривають рух міського транспорту в різних районах міста в рамках оголошеної лідером протестів Николом Пашиняном кампанії мирної громадянської непокори.

Також відомо, що самих лідерів акції протесту вже звільнили з слідчого ізолятора.