ua en ru

Міністр оборони РФ назвав ракетний удар США в Сирії загрозою російській армії

Міністр оборони РФ назвав ракетний удар США в Сирії загрозою російській армії Фото: міністр оборони РФ вважає ракетний удар США в Сирії загрозою російській армії

Російська армія планує вжити додаткових заходів для забезпечення безпеки російських військових у Сирії

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що ракетний удар США по авіабазі Шайрат в Сирії змушує російську армію вжити додаткових заходів для забезпечення безпеки російських військових у Сирії. Про це він повідомив в Москві на міжнародній конференції з безпеки, передають російські ЗМІ.

"Дії Вашингтона створили загрозу життю і безпеці наших військових, які ведуть в Сирії боротьбу з тероризмом. Такі кроки змушують нас прийняти додаткові заходи з забезпечення безпеки особового складу російського угруповання військ", - сказав Шойгу.

Також він нагадав, що Росія призупинила меморандум про запобігання інцидентів в повітряному просторі Сирії, який був підписаний в 2015 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Монголія попросила Міністерство оборони Російської Федерації допомогти з переозброєнням протиповітряної оборони країни. Про це повідомив голова Міноборони Монголії Бадмаанямбуугийн Бат-Ердене за підсумками зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу.