ua en ru

Міністр фінансів РФ не буде працювати в уряді Медведєва через обман, - джерело

Міністр фінансів РФ Олексій Кудрін не збирається працювати в уряді Дмитра Медведєва через те, що Кремль не дотримав обіцянки призначити Кудріна на посаду прем'єра після виборів. Про це пише газета "Комерсант".

"Він (Кудрін) дуже хотів очолити праву партію і як ідейна, авторитетна людина теоретично міг зробити хороший проект. Його туди не пустили, пообіцявши пост прем'єра при наступному Президентові. Але тепер прем'єром буде самі знаєте хто", - сказало виданню інформоване джерело.

Нагадаємо, 24 вересня на з'їзді партії "Єдина Росія" Медведєв запропонував Володимиру Путіну балотуватися в Президенти РФ на виборах 2012 р. Нинішній глава держави заявив, що, очоливши федеральний список "Єдиної Росії" на думських виборах, сам він зосередиться на партійній діяльності і роботі в уряді.

Після цього Кудрін заявив, що відмовиться працювати в уряді в тому випадку, якщо прем'єр-міністром стане Медведєв. "Я не бачу себе в новому уряді. Справа не тільки в тому, що мені ніхто не пропонував, але я думаю, що ті розбіжності, які у мене є, не дозволяють мені йти в цей уряд", - сказав глава Мінфіну.