ua en ru

Мінінформполітики назвало складові для перемоги в гібридній війні

Мінінформполітики назвало складові для перемоги в гібридній війні Фото: Артем Біденко (mip.gov.ua)

У МІП розповіли про напрямки роботи з західними партнерами

Для перемоги в гібридній війні потрібні підтримка цінностей відкритого суспільства, розвиток інституційних можливостей і розвиток стратегічних комунікацій. Про це в ході круглого столу в Києві заявив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, передає прес-служба відомства.

"Ми бачимо перед собою три важливі завдання для перемоги в гібридній війні: підтримка цінностей відкритого суспільства, розвиток інституційних можливостей і розвиток стратегічних комунікацій. Саме в цих напрямках працює міністерство, постійно напрацьовуючи діалог із західними партнерами", - заявив Біденко.

Нагадаємо, раніше президент україни Петро Порошенко заявляв, що проти армії України неефективні пропаганда РФ і технології гібридної війни.

"Українська армія кардинально змінилася. У нас інше речове забезпечення, харчове забезпечення. Але не тільки це становить силу українського війська. В першу чергу - це український воїн. Воїн, проти якого виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни", - зазначив він.