ua en ru

Проти армії України неефективні пропаганда РФ і технології гібридної війни, - Порошенко

Проти армії України неефективні пропаганда РФ і технології гібридної війни, - Порошенко Фото: Петро Порошенко в Авдіївці (прес-служба АПУ)

Українська армія повністю змінилась за 3 роки, а її воїни є гарантами незалежності держави

Проти воїна української армії виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни. Про це заявив президент Петро Порошенко під час відвідування 72-ї бригади Збройних Сил України в Авдіївці (Донецька область) 22 жовтня, повідомляє прес-служба глави держави.

"Українська армія кардинально змінилася. Ми маємо інше речове забезпечення, харчове забезпечення. Та не лише це складає силу українського війська. В першу чергу - це український воїн. Воїн, який воює за свою землю, не віддаючи жодного клаптика ворогу. Воїн, проти якого виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни. Воїн, який демонструє найкращі зразки вірності присязі, мужності та героїзму", - підкреслив президент.

За його словами, український воїн також є гарантом незалежності Української держави.

Дякую військовослужбовцям славетних 72-ї, 14-ї, 92-ї,53-ї бригад за блискуче виконання поставлених завдань. Найближчим ...

Опубліковано Петром Порошенком 22 жовтня 2017 р.

"Вам сьогодні вірить український народ. Вас боїться ворог", - констатував Порошенко та висловив упевненість, що цю високопоставлену планку українського воїнства буде втримано.

Глава держави зауважив, що найближчим часом підрозділи повернуться у місця своєї постійної дислокації, на яких їх чекають - на Волині, в Білій Церкві, Чугуєві, Сєвєродонецьку.

"На вашу заміну приходять інші бригади, які будуть міцно тримати ваші позиції", - переконаний він.

Авдіївку, "промку" сьогодні вже не треба перекладати на жодну мову світу. Вона доєдналася до таких символів, як Донецькій аеропорт і багатьох інших позицій, де наші захисники продемонстрували славу українського воїнства. Вдячний місцевій громаді Авдіївки за гостинність та неймовірні емоції!

Опубліковано Петром Порошенком 22 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко 22 жовтня 2017 року відвідав район антитерористичної операції, де провів оперативну нараду щодо обстановки в зоні бойових дій.