ua en ru

МінАП просить Антикорупційне бюро та МВС перевірити зловживання на "Артемсолі"

МінАП просить Антикорупційне бюро та МВС перевірити зловживання на "Артемсолі" Фото: Олексій Павленко

Міністерство просить перевірити інформацію про можливі правопорушення при реалізації технічної солі на підприємстві

Міністерство аграрної політики та продовольства (МінАП) просить Національне антикорупційне бюро та Міністерство внутрішніх справ (МВС) перевірити наявність зловживань на ДП "Артемсіль". Відповідні листи підписав міністр Олексій Павленко, передає прес-служба відомства.

Так, МінАП просить перевірити інформацію щодо можливих правопорушень при реалізації технічної солі на підприємстві. Зокрема, наявності на "Артемсолі" незаконного заниження цін фірмам-посередникам на території України, зменшення відпускної ціни при реалізації технічної солі для Росії, надання привілеїв при реалізації технічної солі одній фірмі тощо.

"Інформація, яка поширюється ЗМІ про можливі зловживання, правопорушення, корупційні дії на ДП "Артемсіль", інших держпідприємствах і підвідомчих структурах негайно отримувати оперативну реакцію з нашого боку у вигляді звернень в правоохоронні органи для перевірки фактів та притягнення до відповідальності усіх винних Мінагрополітики максимально сприяти встановлення подібних фактів порушень посадовими особами ДП "Артемсіль" і буде надавати всебічну підтримку НАБУ і правоохоронним органам в цьому процесі", - заявив Павленко.

МінАП просить Антикорупційне бюро та МВС перевірити зловживання на "Артемсолі"

МінАП просить Антикорупційне бюро та МВС перевірити зловживання на "Артемсолі"

Фото: звернення міністерства до НАБ і МВС

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро (НАБ) проводить розслідування проти керівництва державного підприємства "Артемсіль".