ua en ru

Мінагрополітики має створити сучасну ринкову інфраструктуру для зниження цін на продукти, - Азаров

Створення сучасної ринкової інфраструктури має стати пріоритетом Міністерства аграрної політики і продовольства, оскільки це істотно знизить ціни на продукти харчування. Про це прем'єр-міністр Микола Азаров заявив на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.
"Створення сучасної ринкової інфраструктури для безпосередніх виробників істотно знизить ціни на продукти харчування, тому визначаю це як головну перспективну задачу Мінагрополітики. Те, що воно реально, підтвердив приклад ринку "Столичний", - зазначив прем'єр.
Азаров підкреслив, що даний ринковий комплекс був споруджений за 4 місяці і його робота дозволяє ліквідувати зайвих посередників, які накручують ціни на продукти харчування.
Прем'єр-міністр висловив упевненість, що "сьогодні українське село може дати Україні сповна здоровою і недорогий їжі". "У нас хороший урожай, і ми можемо його зберегти і створити, як кажуть, запас запасу. І почати відновлювати продуктивне тваринництво, і також при цьому зберігати стабільні ціни для споживачів", - підкреслив Азаров.