ua en ru

Милобог заявив, що "Самопоміч" зробила необґрунтовану заяву

Милобог заявив, що "Самопоміч" зробила необґрунтовану заяву Фото: Милобог заявив, що "Самопоміч" зробила необґрунтовану заяву

Милобог стверджує, що аудіозапис розмови з Вілкулом, оприлюднений "Самопоміччю", це підробка

Колишній кандидат на пост мера Кривого Рогу Юрій Милобог заявив,що аудіозапис розмови, в якій він нібито домовляється з Юрієм Вілкулом про зняття своєї кандидатури з виборів, підробка. Про це він сказав в ефірі 112 каналу.

Це заяву політик зробив у відповідь на рішення партії "Самопоміч" виключити його з партії. Милобог сказав, що поважає рішення партії і не буде звертатися до суду.


Зазначимо, об'єднання "Самопоміч" вирішило виключити з членів партії колишнього кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога. Там відзначили, що після рішення Верховної Ради призначити позачергові вибори мера в Кривому Розі стало відомо, що Милобог "веде переговори з представниками "Опозиційного блоку " , зокрема, йдеться про аудіозаписи, на яких зафіксовано розмову Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси у переговорах зі штабом Юрія Вілкула, на отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби "

У свою чергу, Милобог стверджує, що про своє виключення з партії він дізнався з інтернету, ніхто з керівництва його не інформував.

Нагадаємо, об'єднання "Самопоміч" виключило з числа членів партії Юрія Милобога, який був претендентом на пост мера Кривого Рогу у листопаді 2015 року.