ua en ru

Міллер і Бойко обговорили питання співпраці в газовій сфері

Голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і віце-прем'єр уряду України Юрій Бойко обговорили актуальні питання співробітництва в газовій сфері, йдеться в повідомленні російської компанії. Як уточнюється, зустріч пройшла сьогодні в центральному офісі "Газпрому". Подробиці про неї не повідомляються.

Раніше сьогодні Міллер повідомив журналістам, що борг "Нафтогазу України" за газ становить 2,02 млрд дол., домовленості щодо його погашення не досягнуто.

"На даний момент борг НАК "Нафтогаз України" за поставлений у серпні, жовтні та листопаді газ становить 2 млрд 20 млн дол., ми шукаємо варіанти вирішення даної проблеми, ведемо переговори, але домовленості на даний момент не досягнуто", - заявив Міллер.

Напередодні голова правління "Нафтогазу України" Євген Бакулін повідомляв, що "Нафтогаз України" і "Газпром" домовилися про перенесення на весну 2014 р. платежів за постачання газу в жовтні-грудні 2013 р.

"Те, що стосується оплати, ми домовилися змістити платежі з жовтня, листопада і грудня на весну для того, щоб вирішити всі проблеми і питання, які є сьогодні в регіонах", - сказав Бакулін.

Також він повідомив, що на сьогоднішній день борг "Нафтогазу" перед "Газпромом" за спожитий у серпні газ становить близько 765 млн дол., який "буде погашений найближчим часом".