ua en ru

Міліція затримала ймовірного нападника на заступника голови 223 ОВК

Міліція затримала ймовірного нападника на заступника голови 223 ОВК. Про це повідомляє прес-служба МВС України в м. Києві.

"Сьогодні, 1 листопада п.р., близько 20:00 в приміщенні ОВК №223 до правоохоронців звернулася заступник голови комісії Анастасія Примак, яка повідомила, що невідомі чоловіки заблокували один з виходів ОВК та не давали їй вийти з приміщення, де засідала комісія. За її словами, кілька чоловіків тягнули її в різні боки, один з них підставив підніжку та сильно штовхнув у спину. Намагаючись втриматися на ногах, вона випадково зачепила одного з них по обличчю", - зазначають в МВС.

Зараз, за словами Примак, в неї болить нога та сильний біль у спині. Крім того, під час сутички в неї було розбито телефон. За її словами, зламаний телефон їй віддав один з членів комісії.

"Тільки за втручання правоохоронців сутичку було припинено. Наразі затримано одного з імовірних нападників. З'ясовуються всі обставини конфлікту", - йдеться в повідомленні міліції.

Нагадаємо, за підсумками обробки 77,22% бюлетенів на 223 окрузі самовисуванець Віктор Пилипишин набрав 28,35% (20 тис. 947 голосів). На другому місці представник партії ВО "Свобода" Юрій Левченко з 27,50% (20 тис. 314 голосів). Таким чином, Пилипишин випереджає Левченко на 633 голоси.

Читайте також: Вибори-2012: На 223 київському окрузі станом на 20:20 перебуває більше 100 співробітників "Беркуту" та близько 300 "свободівців"