ua en ru

Міліція порушила дві кримінальні справи щодо подій по 132 округу в Первомайську, - МВС

Міліція порушила дві кримінальні справи щодо подій по 132 округу в м. Первомайську Миколаївської області. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Порушено кримінальну справу і за блокування транспортної магістралі, і про групове порушення громадського порядку", - заявив Ратушняк.

За його словами, міліція працювала відповідно до закону.

Нагадаємо, раніше народний депутат Геннадій Москаль, який знаходиться в ОВК №132, заявив, що бійці "Беркута" увірвалися до приміщення ОВК, вибили двері, розбили скло, побили людей і вивезли протоколи. В той же час в МВС вчора заявили, що протоколи з ОВК в Первомайську були вивезені за рішенням суду.

Відзначимо, за попередніми даними на сайті ЦВК після підрахунку 100% голосів, в окрузі №132 перемагав опозиційний кандидат Аркадій Корнацький. Пізніше дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталій Травянко.

Читайте також: Миколаївський окружний адмінсуд відхилив позов про визнання незаконним протоколу про результати голосування в 132 ОВК