ua en ru

Міліція порушила справу за фактом викрадення депутата Горлівської міськради

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення депутата Горлівської міськради Донецької області Володимира Рибака.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення депутата Горлівської міськради Донецької області Володимира Рибака. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міліції Донецької області.

Згідно з повідомленням, до міліції Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня близько 18:00 невідомі особи викрали Рибака. Провадження відкрито за ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

За словами заявника, він йшов з Рибаком по пр. Перемоги, коли біля них зупинився автомобіль, з якого вийшли невідомі особи, посадили депутата в машину і відвезли його в невідомому напрямку. До теперішнього часу мобільний телефон представника влади не активний.

Встановлено, що перед викраденням Рибак намагався пройти у міськвиконком, щоб зняти прапор так званої "Донецької народної республіки", але на вході в будівлю з цього приводу у нього виник конфлікт з представниками самооборони.