ua en ru

Міліція порушила справу за фактом інциденту з Царьовим біля ICTV

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту з кандидатом у Президенти, нардепом від фракції Партії регіонів Олегом Царьовим, який стався ввечері 14 квітня в Києві біля студії телекомпанії ICTV.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту з кандидатом у Президенти, нардепом від фракції Партії регіонів Олегом Царьовим, який стався ввечері 14 квітня в Києві біля студії телекомпанії ICTV. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

"У зв'язку з подіями, які відбулися за участю Царьова 14 квітня в місті Києві під час його відвідин однієї з телекомпаній... порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство)", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, група людей, що зібралися під телеканалом ICTV, де ввечері 14 квітня проходило шоу "Свобода слова", пробили колеса в автомобілях, на яких приїхали Царьов і його охорона, а потім побила Царьова. Міліція, обшукуючи автомобіль Царьова, виявила у багажнику автоматичну гвинтівку М16 і пістолет.