ua en ru

Міліція порушила справу за фактом безладів в Одесі

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом безладів в Одесі біля готелю "Променад" по Фонтанській дорозі 10 квітня.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом безладів в Одесі біля готелю "Променад" по Фонтанській дорозі 10 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

"Правоохоронцями зафіксовано факт побиття невідомими особами скла у вікнах автобуса, який рухався з учасниками мітингу в сторону 9 станції Великого Фонтану. Відомості про зазначених кримінальних правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 296 ч. 2 (хуліганство) та 293 (групове порушення громадського порядку) КК України", - йдеться в повідомленні.

З медичних установ в міліцію, як наголошується, надійшли повідомлення щодо семи постраждалих громадян, які під час протистояння отримали різного характеру тілесні ушкодження.

Нагадаємо, в Одесі 10 квітня біля готелю "Променад" на вул. Фонтанська дорога, 143, сталася бійка між активістами "Правого сектора", заблокировавшими готель, в якому перебував Олег Царьов, а також прихильниками кандидата в Президенти. У бійці застосовували кийки, каміння і сльозогінний газ. За даними джерела в штабі Царьова, проти нього застосовувалася вогнепальна зброя.