ua en ru

Міліція розслідує викрадення бойовиками жительки Комінтернове

Міліція розслідує викрадення бойовиками жительки Комінтернове Фото: МВС

Інформація про масовому нападі на селище підтвердилася

Міліція розслідує викрадення жінки при масовому нападі бойовиків на селище Комінтернове під Маріуполем Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Донецькій області.

"Частина нападників розосередилася в лісосмузі, інша на автомобілях в'їхала в село. Бойовики дізналися у місцевої жительки адреси людей, які займають активну проукраїнську позицію. Одна з жінок була викрадені. В даний час в селі її немає", - йдеться в повідомленні.

Міліція повідомила, що напад на селище вчинила група осіб у стані алкогольного сп'яніння. В даний час місцезнаходження жінки невідомо.

Обставини події встановлюються. Тривають слідчо-оперативні заходи. Слідчим відділом Волноваського РВ подія попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Вчера, в дневное время, в Коминтерново, расположенное в "серой зоне", со стороны Заиченко, зашла вооруженная группировка...

Posted by Вячеслав Аброськин on 8 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше місцеве видання з посиланням на свої джерела повідомило, що близько 60 озброєних грабіжників вчора, 7 жовтня, здійснили напад на селище Комінтернове.

Місцеві жителі повідомили, що злочинці пограбували кілька будинків, викрали 3 автомобіля та викрали жінку.