ua en ru

Міліція вилучила у жителя Житомирської області близько 55 кг сировини конопель

У Житомирській області працівники міліції вилучили понад 55 кг сировини конопель на різних етапах процесу підготовки до обробки та виготовлення наркотиків, повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в області.

Зокрема, правоохоронці виявили в будинку 33-річного жителя с. Троянова близько 30 кг марихуани. Крім того, на горищі будинку було знайдено ще 5 кг висушених та подрібнених рослин, за зовнішніми ознаками схожими до конопель.

"Усе виявлене було ретельно задокументовано та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Господар оселі пояснив, що просто здав житло у найм, а от у справи своїх наймачів не втручався", - йдеться в повідомленні УМВС в Житомирській області.

За словами начальника Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області Олександра Довгоп'ятого, наразі затримано двоє підозрюваних та вилучено загалом понад 55 кг наркотичної сировини. Заходи міліції щодо встановлення каналів надходження та розповсюдження марихуани, а також інших, причетних до цього осіб, тривають.

Читайте також: У Криму СБУ затримала членів міжнародної ОЗГ, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків