ua en ru

Міліція вилучила підроблені документи про виключення окремих членів ДВК в окрузі №97

Міліція вилучила підроблені головою ОВК №97 (Бровари) та секретарем комісії документи про виключення окремих членів дільничних виборчих комісій. Про це повідомляє прес-служба Комітету протидії фальсифікаціям.

"9 жовтня 2012 р. було подано заяву про злочин, скоєний головою ОВК №97 (Бровари) Юліаном Волошиним та секретарем комісії Максимом Сіданічем. Йдеться про підробку документів, на підставі яких Окружною виборчою комісією було прийнято рішення про виключення окремих членів дільничних виборчих комісій. Дані документи були вилучені правоохоронцями у секретаря комісії, коли той намагався винести їх з засідання ОВК після того як з'явились підозри в тому що вони підроблені", - говориться в повідомленні Комітету.

Комітет протидії фальсифікаціям, який створено в Броварах опозиційними партіями ("Удар", ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", КУН, УНА), сьогодні пікетуватиме Центральну виборчу комісію з вимогою замінити помічених в скоєнні злочину посадових осіб ОВК в Броварах.

Відзначимо, в останній місяць інформаційний простір був переповнений повідомленнями про фальсифікації в ОВК №97, через що округ вже називають одним з найбільш проблемних у країні.

В одномандатному окрузі з центром у м. Бровари від опозиції балотується Олег Кіщук, від партії "Удар" - Павло Різаненко, від ПР - Сергій Федоренко.