ua en ru

Михайло Добкін: результати виборів онлайн

Вибори-2014: В Україні 25 травня 2014 р. відбулися позачергові вибори Президента. Кандидат в Президенти Михайло Добкін, висуванець від Партії регіонів за даними екзит-полів станом на 20:00 набирає трохи більше 2% голосів по всій країні.

За інформацією "Національного екзит-полу 2014", Добкін набирає 2,1 голосів виборців. "Національний екзит-пол - 2014", проведене Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київським міжнародним інститутом соціології та Центром Разумкова, охопив близько 17 тис. респондентів на 400 виборчих дільницях у всіх областях України, крім Криму.

Згідно з даними Всеукраїнського телевізійного екзит-полу", проведеного міжнародною соціологічною компанією TNS, результати якого були оголошені на прес-конференції в ефірі ICTV, Добкін набирає 2,35% голосів виборців по всій країні. У рамках "Всеукраїнського телевізійного екзит-полу в день виборів представниками TNS буде опитано 20 тис.

Звернемо увагу, що ця президентська кампанія стала найбільш дешевою в історії країни з точки зору витрат виборчих фондів кандидатів. У виборчому бюлетені, незважаючи на заяви деяких політиків про зняття з перегонів, значився 21 кандидат у Президенти України.