ua en ru

Наїзд на пішоходів у Торонто: МЗС України висловило співчуття сім'ям загиблих

Наїзд на пішоходів у Торонто: МЗС України висловило співчуття сім'ям загиблих Фото: місце теракту в Торонто (twitter.com/ukrsensations1)

Глава МЗС Павло Клімкін висловив співчуття і побажав одужання постраждалим

Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін висловив співчуття родинам загиблих у результаті теракту в Торонто (Канада), який трапився у понеділок, 23 квітня. Про це Клімкін написав у Twitter.

"Серце розбите, щоб читати новини, які надходять з Торонто. Мої думки та молитви з близькими загиблих. Бажаю швидкого одужання пораненим. Україна стоїть пліч-о-пліч з Канадою", - написав глава зовнішньополітичного відомства.

Нагадаємо, у результаті наїзду вантажівки на пішоходів в Торонто загинуло 10 осіб. Ще 15 отримали поранення. Поліція затримала водія мікроавтобуса, який виїхав на тротуар і збив групу людей. Ця подія розглядається поліцією Торонто як теракт.

Підозрюваним у наїзді на пішоходів виявився 25-річний Алек Мінасян, який раніше не потрапляв в поле зору канадських правоохоронців. У той же час поліція стверджує, що інцидент виглядав як заздалегідь спланований.

Додамо, що за інформацією посольства України в Канаді, українців серед жертв теракту немає.